За 2023 рік понад 8 тисяч консультацій надали штатні психологи та психологи-волонтери Вінницького міського центру соцслужб

Турбота є одним із пріоритетів Вінницької міськради, а одна із складових турботи – це психологічна підтримка мешканців громади. У Вінницькому міському центрі соціальних служб працює 5 штатних психологів, які надають консультації очно та телефоном, а також психологи-волонтери.

У 2023 році до психологів почало звертатися все більше громадян. Консультують психологи-волонтери та фахівці Вінницького міського центру соціальних служб, зокрема, Захисників і Захисниць, їхні сім’ї та родини внутрішньо переміщених осіб.

«Наші штатні психологи та волонтери, з якими співпрацює Вінницький міський центр соціальних служб, працювали в посиленому режимі з початку великої війни. За це ми їм дуже вдячні, особливо варто відзначити Людмилу Радіонову та Петра Вдовкіна, які об”єднали психологів-волонтерів у створеному Психологічному центрі. Маємо і надалі дбати про психологічний стан мешканців громади у такий складний для країни час», – зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

За 2023 рік волонтери та психологи Вінницького міського центру соціальних служб провели 8239 консультацій. З них для внутрішньо переміщених осіб – 4604 консультацій, для учасників бойових дій та членів їхніх сімей – 3635.

Звернутися по психологічну допомогу можна за номером телефону Вінницького міського центру соціальних служб: 067-431-20-31 або до психологів-волонтерів за номерами, які можна знайти тут.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin