У Вінниці фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» запустили в роботу нову блочно-модульну газову котельню

Працівники КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують впроваджувати заходи з енергоощадності та енергоефективності на підприємстві. Так, в поточному опалювальному сезоні, тепловики запустили в роботу нову диспетчеризовану блочно-модульну газову котельню в одному із мікрорайонів міста. Це дозволить скоротити втрати теплової енергії при транспортуванні та підвищити якість надання послуг з теплопостачання мешканцям.

Також тепловики додають, що влаштування нової котельні дало можливість вивести з експлуатації понад 3 кілометри зношених тепломереж.

«Ми постійно працюємо в напрямку енергоефективності та впроваджуємо заходи направлені на зменшення споживання енергоресурсів. Також задля зменшення втрат теплової енергії при її транспортуванні і, як наслідок, зменшення витрат підприємства, та задля забезпечення сталого теплопостачання мешканцям цього мікрорайону, було прийняте рішення встановити блочно-модульну котельню в рамках інвестиційної програми підприємства», – зазначає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

У департаменті міського господарства ВМР наголошують, що впровадження заходів з енергоощадності та енергоефективності є вкрай важливими, тим більше в умовах війни.

«Всі ми розуміємо з ким воює наша країна. Варто згадати лише зиму минулого року, коли ворог завдавав терористичних ударів по енергетичній інфраструктурі України, тим самим залишаючи звичайних громадян без світла та тепла. Існує ймовірність того, що він в будь-який момент може відновити такі терористичні дії. Саме тому Вінницька міська рада продовжує робити все для того, аби бути готовими до можливих блекаутів та надзвичайних ситуацій», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin