У Вінниці розпочали будівництво ще двох протирадіаційних укриттів

Безпека є одним з ключових пріоритетів Вінницької міськради. Тому нещодавно у місті розпочали зводити ще два протирадіаційних укриття: на території дитячих садків №60 та №28. Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі.

Укриття зводяться за всіма нормами, які передбачені для споруд цивільного захисту такого типу, і стануть надійним сховищем для людей. Наразі роботи в садках – на початковому етапі: будівельники прокладають інженерні мережі, облаштовують основу під залиття монолітної плити.

«Загалом на сьогодні у Вінниці будуємо вже вісім протирадіаційних укриттів, – зазначив Сергій Моргунов. – На території шести ліцеїв підрядники виконали близько 50% від запланованих робіт. Плануємо, що з нового навчального року учні цих закладів освіти зможуть вже перейти на повноцінне офлайн-навчання».

Щодо протирадіаційних укриттів на території закладів загальної середньої освіти ліцеїв, то вони зводяться поруч з ліцеями №№ 11, 12, 13, 23, 33, 30.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin