У Вінниці Гумштаб вчергове ініціював творчо-патріотичний захід

У Вінниці Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з відділом молодіжної політики Вінницької міської ради організували для молоді міста творчо-патріотичний захід. Відбувся  він у креативному просторі Артинов. Під час події збирали кошти на підтримку Збройних Сил України.

Як зазначила начальниця відділу молодіжної політики Юлії Мончак, під час події учасники змогли більше дізнатись про українську культуру і традиції. А головне – донатили на підтримку української армії.

Співорганізатор події – Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.

«Під час патріотичного вечора організовано збір донатів на ЗСУ. Допомога військовим – це безумовно пріоритет №1 для всього суспільства, для всієї країни. В тому числі і для нашого Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу», – каже координатора Гумштабу та депутатка Вінницької міської ради Катерина Поджаренко.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник зазначив: «Війна триває. Ми не маємо права на втому, тому долучаємося до збору донатів».

Серед тих, хто презентував присутнім свою патріотичну творчість – представники Харківського національного університету внутрішніх справ. Вони презентували свою авторську пісню «Ми переможемо», адже впевнені, що ці слова лунатимуть у всіх куточках нашої України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin