У Вінниці виділять кошти для однієї із бригад Національної гвардії

Вінницька громада продовжує здійснювати заходи у межах своїх принципів та пріоритетів, а саме – безпеки і оборони. Зокрема, сьогодні, 9 листопада, на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради було прийнято рішення про виділення 12 мільйонів гривень для однієї із бригад Національної гвардії. Кошти спрямують на закупівлю спеціального обладнання, яке допомагатиме військовослужбовцям виконувати бойові завдання на фронті. Далі рішення мають ухвалити депутати на сесії Вінницької міської ради.

У департаменті цивільного захисту ВМР зазначають, що підтримка наших Захисників та Захисниць наразі є основним пріоритетом, тому з міського бюджету й надалі будуть виділятись кошти на ці потреби.

«Фахівці нашого департаменту продовжують працювати із запитами військовослужбовців. Так само ми продовжуємо вивчати їх потреби. За цією допомогою до нас звернулись військовослужбовці однієї із бригад Національної гвардії, де служить багато вінничан. Після затвердження цього рішення на сесії Вінницької міської ради, ці кошти направлять на закупівлю відповідного обладнання, яке допомагатиме військовим виконувати бойові завдання на фронті», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Нагадаємо, що нещодавно міський голова Сергій Моргунов передав чергову партію допомоги військовослужбовцям одному із вінницьких підрозділів. До складу допомоги увійшло 5 тепловізорів, 10 коліматорних прицілів, 20 армійських термосів для їжі різної місткості та 10 квадрокоптерів «Mavic». Також до кожного безпілотника представники депутатського корпусу міської ради за власні кошти закупили пристрої для скидання вибухівки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin