Відділ молодіжної політики ВМР та ГО «Розвиток і добробут села Сальник» уклали Меморандум про співпрацю

Учора, 8 листопада, відділ молодіжної політики Вінницької міської ради та громадська організація «Розвиток і добробут села Сальник» уклали Меморандум про співпрацю. Завдяки цьому партнерству, у Сальнику діятиме молодіжний інформаційний простір «Р2HUB», за сприяння проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Метою меморандуму є співпраця між сторонами щодо створення комфортного середовища для самореалізації, активного залучення до суспільно-громадського життя молоді.

Загалом меморандум передбачає об’єднання зусиль для створення: умов для змістовного дозвілля дітей та молоді за місцем проживання, популяризацію волонтерського руху й створення умов для повноцінної самореалізації молоді, її творчого потенціалу та функціонування молодіжного інформаційного простору тощо…

За словами начальниці відділу молодіжної політики Юлії Мончак, співробітництво з ГО «Розвиток і добробут села Сальник» включає в себе чимало напрямків роботи, але основні завдання, які відтепер постали перед нами – це підвищення молодіжних ініціатив у різних сферах життєдіяльності суспільства.

«Зокрема під час підписання документа ми домовилися надавати двосторонню консультативну та іншу необхідну допомогу, здійснювати обмін інформацією та плідно співпрацювати у розв’язанні проблемних питань, що виникатимуть під час реалізації проєктів. Тобто активізувати корисне дозвілля молоді Вінниччини та зокрема залучення молоді з числа внутрішньо переміщених осіб в життя громади. Отож, маємо за мету залучати усіх мешканців, аби впроваджувати пізнавальні та творчі заходи», – каже вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin