Ще два “Мавіки” Вінниця передала військовим на фронт ВМР

Підтримка військових – понад усе. Безпека та оборона, стійкість, турбота – це основні пріоритети Вінницької міської ради. Відтак і підтримка військових – на першому місці. Щоб вони почувалися впевненіше на фронті і могли якісно виконувати свою роботу, днями їм передали чергову партію допомоги від імені усієї громади – два квадрокоптери.

Як повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний, закупівлю “Мавіків” здійснили за кошти платників податків Вінницької МТГ. Квадрокоптери передали військовим, які воюють в Авдіївці – місті, де зараз наші Захисники та Захисниці проводять контратаку у боротьбі з російським ворогом.

“Під час передачі військовий розповів, що втрати такого обладнання на фронті численні. Але саме “Мавіки” допомагають обронцям коригувати вогонь артилерії та розвідувати ворожі позиції, а отже – бережуть життя наших. Дякуємо вам за роботу! Хай спорядження працює на користь!” – сказав Андрій Очеретний.

Муніципалітет і надалі буде працювати із запитами від військових, а також вивчати актуальні потреби. Нещодавно наші Захисники отримали чергову партію обладнання, яке міська рада закупила через тендери. Йдеться про тепловізори, квадрокоптери, які передав Вінницький міський голова Сергій Моргунов у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin