У Вінницькому Терцентрі проходять заняття з оздоровчої фізкультури для пенсіонерів

У Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування діє факультет здорового способу життя. Для пенсіонерів проводять заняття з оздоровчої фізкультури та тренування в тренажерному залі. Наразі на них проводять набір.

«Людям поважного віку особливо треба дбати про своє здоров’я. У Терцентрі фізкультурою вже займаються багато людей. Тому періодично ми оголошуємо набір, щоб ще більше літніх вінничан займалися спортом та гарно себе почували», – зазначила завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова.

Заняття з оздоровчої фізкультури триває годину. Одна група складається з 6 осіб. За словами тренерки та медичної сестри Терцентру Валентини Морнової, під час тренування працюють над усіма групами м’язів, починаючи з шийного відділу і закінчуючи стопами. Такі заняття попереджують болі у суглобах.

У Вінницькому Терцентрі також працює тренажерний зал. Там є орбітрек, велосипед, дошка для жиму лежачи, гантелі, м’ячі, хулахупи, масажний тренажер та інші. На тренажерах залюбки займаються і чоловіки, і жінки поважного віку під наглядом тренера.

Щоб записатися на заняття, звертайтеся до Терцентру за номером телефону 67-05-90 або за адресою вул. Соборна, 50.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin