У бою на Донеччині загинув Герой Сергій Бадюл

Сьогодні, 16 жовтня, вінничани знову схиляють голови у скорботі, проводжаючи у вічність полеглого Героя. Сергій Бадюл воював із російськими загарбниками із березня минулого року. Пішов на фронт добровільно. Захищав Україну у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Разом із побратимами боронив, зокрема Миколаїв, був учасником звільнення Херсона. Загинув під час артобстрілу позицій 10 жовтня у Покровському районі Донецької області. Йому було лише 57 років…

Сергій Бадюл – уроженець Вінниці. З’явився на світ 23 січня 1966 року. А далі все як у всіх – навчання у школі: у нього це була 26-та міська загальноосвітня, служба в армії. Потім – робота. Сергій був гарним електриком. Перед повномасштабним вторгненням працював на Вінницькому заводі «Маяк».

Як розповідають рідні Захисника, про його рішення піти на війну вони дізналися ледь не в останню хвилину.

«Сергій став на захист Батьківщини добровільно. Перед тим як вирушити на війну, нікому нічого не розповідав. Мабуть, не хотів зайве хвилювати. Він взагалі завжди думав не про себе, а про інших. Пізніше пояснив своє рішення наступним чином: «А що я повинен був робити? Чекати, щоб рашисти сюди прийшли?», – розповів брат Героя Віктор Олександрович. – Сергій був надзвичайно рішучою людиною. Якщо щось задумав – зі шляху не зверне, свого доб’ється. Після смерті батьків він був старшим, ми на нього завжди рівнялися, дослухалися порад…»

Церемонія прощання із Захисником відбудеться у дворі його будинку за адресою: вул. Михайла Драгоманова, 45/90. Початок о 12:00 год.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin