Відсьогодні, 16 жовтня, у Вінниці розпочався опалювальний сезон

Сьогодні теплопостачальні підприємства міста запускають свої котельні, щоб розпочали подавати тепло у помешкання жителів громади. Також, за відповідними заявками керівників, тепло вмикатимуть у школах, садочках та інших закладах соціальної сфери.

Ще заздалегідь працівники теплопостачальних організацій завчасно перевірили стан тепломереж та підготували весь тепловий комплекс міста, розпочали заповнювати внутрішньобудинкові системи теплопостачання житлових будинків.

Так, у КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що наразі розпочато технічні процедури із запуску котелень та іншого обладнання теплового господарства.

«Працівники нашого підприємства доклали максимум зусиль для підготовки міста до опалювального сезону. Зокрема, були завершенні усі заплановані роботи з технічного обслуговування та ремонту теплового комплексу. Наразі розпочато процес поступового запуску котелень та виведення їх на технологічні параметри», – зазначив генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

Також там наголошують, що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №830 за розподіл тепла по будинку відповідальність несуть голови ОСББ та управляючі компанії. Оскільки, відповідно до укладених договорів, теплопостачальне підприємство доставляє теплоносій лише до зовнішніх стін будівлі.

У департаменті міського господарства ВМР наголошують, що пуск тепла у житлові будинки буде відбуватись поетапно. Та додають, що поступово весь житловий фонд Вінниці буде забезпечено теплом.

«У зв’язку із тим, що на цьому тижні за прогнозом погоди відбудеться значне погіршення погодних умов, виконком міської ради прийняв рішення розпочати подачу тепла до житлових будинків міста. Наразі відповідні комунальні служби та підприємства працюють нон-стоп, аби якнайшвидше забезпечити оселі вінничан теплом», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

Варто зазначити, що минулого тижня у Вінниці розпочалась подача тепла у заклади охорони здоров’я за відповідними заявками від керівників.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin