Вінниця передала військовим чергову партію безпілотників та антидронових прожекторів

Допомога військовим – понад усе. Вінниця продовжує підтримувати українських воїнів, які зараз перебувають на передовій. Днями муніципалітет передав їм чергову партію необхідного обладнання для того, щоб якісно та ефективно працювати у зоні бойових дій. Йдеться про прожектори та квадрокоптери “Мавік”, які придбали коштом громади.

Як розповідає заступник міського голови Андрій Очеретний, всі сили та ресурси зараз спрямовані на наближення Перемоги. Щоб військові почувалися впевнено у зоні бойових дій, місцева влада спільно з командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу регулярно відслідковує актуальні запити та намагається їх закрити.

“Щодня Захисники та Захисниці ризикують власним здоров’ям та життям у зоні бойових дій. Для того, щоб вони могли відслідковувати ворожу техніку та позиції , передаємо їм чергову партію компактних квадрокоптерів “Мавік”. Вони допоможуть точно відпрацьовувати цілі. Крім того, передали воїнам антидронові прожектори, необхідні для роботи у нічний час. Підтримувати військо – обов’язок кожного. Спільними зусиллями і завдяки командній роботі нам вдається це зробити”, – розповів Андрій Очеретний.

Варто зауважити, що крім технічного обладнання, яке з Вінниці прямує на фронт, і раніше було чимало іншої допомоги. Йдеться про автомобілі, павербанки, лазне-пральний комплекс для військовослужбовців, пічки та інше.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin