У Вінниці нагородили юних призерів Відкритого кубку з футболу

Декілька сотень матчів, понад 1500 учасників, миті радості та переживань. У місті над Бугом відбулось нагородження футболістів за результатами Відкритого кубку Вінницької міської територіальної громади серед хлопців та дівчат 2008-2016 р.н., який проходив за підтримки міського голови Сергія Моргунова. Відзнаки отримали понад 400 юних спортсменів.

На початку урочистого заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам”ять тих, хто віддали своє життя за Україну.

У церемонії нагородження юних футболістів взяли участь: секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, засновник благодійного британського фонду «Hope4» Кріс Ломас, заступник міського голови Ігор Откидач, голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський, голова Вінницької районної асоціації футболу Олександр Мельник, голова ГО ФК «Яско» Ігор Скоромний, голова Вінницької міської асоціації футболу Юрій Максименко, заступники голови ВМАФ Олександр Крилов та Володимир Онофрійчук, виконавчий директор ВМАФ Володимир Краковецький, а також голова комітету дитячо-юнацького футболу Павло Форманюк.

Першим до присутніх звернувся секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський. Від імені міського голови Сергія Моргунова, Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та всієї міської громади він привітав спортсменів із перемогами на Відкритому кубку Вінницької МТГ.

«Вітаю вас від імені всієї нашої великої команди. Всі ви – майбутні чемпіони, і ми віримо, що ви будете прославляти нашу країну та наше місто на різних спортивних аренах. Ми щиро вдячні нашим Захисникам та Захисницям за те, що вони надають нашим дітям можливість змагатись та здобувати перемоги. Бажаємо всім особистих перемог та подальших успіхів командам!» – говорить Павло Яблонський.

Голова Вінницької міської асоціації футболу Юрій Максименко, подякував батькам, тренерам та партнерам за підтримку та внесок у розвиток футболу на території нашої громади.

А засновник благодійного британського фонду «Hope4» Кріс Ломас та партнер цієї спортивної події, підкреслив важливість підтримки молоді.

«Мрійте масштабно! Підіймайтесь високо, наскільки можливо. Ми допомагаємо українцям сьогодні… Для нас це важливо, тому що ми хочемо показати, що відбувається тут і яким чином можна підтримати юні таланти, зокрема й у Вінниці. Футбол це той інструмент, який надихає дітей та мотивує їх зібратися силами у цей важкий період», – каже Кріс Ломас.

За результатами змагань хлопчикам та дівчаткам вручили кубки, медалі та цінні подарунками. Відзначили також кращих гравців команд. Загалом, нагороди отримали понад чотириста дітей.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin