Допомога від місії “Карітас-Спес-Вінниця”: фахівці центру соцслужб роздали кризовим родинам громади допомогу

За словами провідної фахівчині з соціальної роботи міського центру соціальних служб Галини Тишкевич, допомогу роздали 30 сім’ям Вінницької міської територіальної громади.

“Ми поспілкувалися з батьками, з дітьми. Є сім’ї, де дитину виховує тільки мама, або тільки тато. Важливо їм допомагати, і я рада, що разом із партнерами ми маємо таку можливість. Загалом же кожного місяця завдяки “Карітас-спес-Вінниця” ми забезпечуємо продуктами харчування мінімум 70 сімей, які отримують послуги в міському центрі соціальних служб”, – додає Галина Тишкевич.

Сім’ї отримали ковдри, а також продуктові набори, до яких входили, зокрема: олія, цукор, сіль, каші, макаронні вироби, кава, чай, консерви, борошно, засоби гігієни та інше.

“Вдячні проєкту “Гуманітарна допомога та підвищення стійкості вразливих верств населення, постраждалих від конфлікту в Україні” (HARPU), підтримці об”єднання організацій Nachbar in Not та Caritas Österreich у партнерстві із Caritas-Spes Ukraine, які надають продукти та інші потрібні речі також для вінницьких родин у скруті. Це велика честь та радість бути потрібними людям і допомагати їм”, – говорять в організації “Карітас-Спес-Вінниця”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin