Дарують тепло та збирають кошти: відвідувачі VinSmart Центру активно допомагають нашим захисникам

У Вінницькій міській територіальній громаді продовжується акція, яка має назву «Подаруй тепло». До неї  долучаються відвідувачі VinSmart Центру. Маленькі вінничани не тільки навчаються чомусь новому, але й виготовляють окопні свічки для наших захисників.

Спільними зусиллями діти вже кілька місяців роблять окопні свічки за допомогою яких, наші мужні бійці можуть зігрітися.
Вінницька малеча дуже відповідально ставиться до справи, тому  днями дітлахи виступили на мініконцерті.  Під час цього заходу провели збір коштів для закупівлі парафіну в рамках акції «Подаруй тепло».

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира розповів, що наразі такі акції проходять у більшості Центрів, після закінчення акції свічки передадуть для захисників та захисниць на передову.

«Ми з дітками віримо в те, що вогник, який подарують свічки, зігріватиме наших захисників не лише зовні, а й всередині. Отож, закликаємо вінничан та гостей міста, за можливості приносити парафін до креативного простору “Level 80” або найближчого VinSmart Центру, aдже кожна виготовлена свічка – це підтримка наших воїнів», – каже начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin