Делегація з Вінниці презентувала інвестиційний потенціал нашого міста

6 – 7 березня в Польщі проходить VIII Європейський конгрес органів місцевого самоврядування. Організовує подію Інститут східних досліджень та Вармінсько-Мазурське воєводство. Делегація з Вінницької міської ради долучилась до конгресу. Директор департаменту економіки міської ради Максим Мартьянов презентував інвестиційний потенціал Вінниці. Також розповів про роботу над збільшенням інвестиційної привабливості: облаштування відповідної інфраструктури, супровід та пільги промпарків.

У цьому році учасниками Європейського конгресу стали близько 2 тисяч людей. Це керівники польських та європейських органів місцевого самоврядування, представники центральних органів влади, бізнесу, науки, культури, неурядових організацій тощо. Гасло цьогорічного Конгресу – «Нова солідарність для нової ери».

Директор департаменту економіки та інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов долучився до економічного блоку конгресу.

“Вінницька міська рада постійно працює над збільшенням інвестиційної привабливості та пошуком потенційних інвесторів для Вінниці. Особливо зараз, під час воєнного стану, важливо проводити цю роботу. Адже економіка не повинна зупинятись, тільки так громада матиме можливість підтримати своїх мешканців та наші Збройні Сили. Треба посилювати економіку не чекаючи перемогу, а працювати зараз кожен на своєму місці”, – каже Максим Мартьянов.

Він розповів, що у Вінниці роблять для того, аби індустріальні парки стали територією зростання, щоб бізнесу було комфортно у нашій громаді. Також Максим Мартьянов зазначив, що дуже корисним став обмін думками з міжнародними експертами щодо залучення інвесторів. “Почув багато корисного. Працюватимемо й надалі щоб у вінницьку громаду заходили інвестиції, з”являлись нові робочі місця та покращувалось благополуччя вінничан“, – каже Максим Мартьянов.

Загалом конгрес триває два дні. Буде представлено 12 тематичних напрямів, які охоплюватимуть понад 120 заходів. Це пленарні засідання, програмні блоки, майстер-класи, лекції, доповіді, дискусії тощо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin