Гурток із вивчення польської мови запрацював у міському Терцентрі

Вінничани похилого віку, які відвідують Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування, мають можливість вивчати польську мову. Відповідний гурток запрацював у відділенні денного перебування.

“Польська стабільно посідає 25 місце у світовому рейтингу мов. За останніми даними, носіями цієї мови є близько 50 мільйонів осіб, а як іноземну – польську вивчають ледь не у кожній країні Європи, в Америці, Канаді, Австралії та інших державах. Цю мову дедалі частіше вивчають у школах, на курсах, і в спеціалізованих навчальних закладах з мовним спрямуванням, як основну або додаткову іноземну мову”, – зазначають у міському Терцентрі.

Нагадаємо, на початку вересня минулого року в Терцентрі відновили роботу різні гуртки для пенсіонерів. Вінничани похилого віку безкоштовно вивчають іноземні мови, займаються спортом та рукоділлям, відвідують літературний гурток тощо.

Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin