Новий тролейбус «VinLinе» вийшов на маршрут

З 8 листопада по місту курсує новий тролейбус «VinLinе» з бортовим номером 055. Він енергоощадний та має можливість автономного ходу. Збірку, випробування та реєстрацію чергового тролейбусу виконала Вінницька транспортна компанія.

Новий тролейбус працює на маршруті № 14А «Залізничний вокзал – Юзвинська – Вишенька», на якому збільшено кількість тролейбусів до трьох одиниць, що покращить сполучення районів Барського шосе, вул. Юзвинської, Гніванського шосе з центральною частиною міста, Замостям, Вишенькою.

Надалі працюватиме на маршрутах з автономним ходом, які забезпечують муніципальним транспортом віддалені райони громади.

Ця нова модифікація у порівнянні з попередніми отримала більш привабливий екстер’єр, має кращу обробку від корозії, покращений інтер’єр салону більш утеплений, має поліпшені системи вентиляції та обігріву.

“Загалом це вже 15-й за рахунком вінницький тролейбус, який зібрали майстри транспортної компанії. До кінця року мають випустити ще чотири одиниці”. – зазначає міський голова Сергій Моргунов.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin