На Вінниччині затримали молодика, який катував пенсіонерку

Як повідомляють у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 9 березня правоохоронці затримали 24-річного чоловіка підозрюваного у розбійному нападі.

За словами правоохоронців, мова йде про злочин, який зловмисник скоїв у серпні 2019 року. Тоді підозрюваний увірвася до будинку самотньої пенсіонерки на території Іллінецької територіальної громади. За допомогою холодної зброї він катував 78-річну жінку та вимагав від неї гроші, погрожував вбити. Потім забрав невелику суму коштів та деяке майно і втік.

Увесь цей час над розкриттям злочину працювали слідчі та оперативники обласного главку поліції. Оперативні заходи та слідчі дії, а також результатам експертизи, допомогли поліцейським довести причетність до вчинення розбійного нападу жителя Махнівської територіальної громади. Чоловіка затримали за місцем проживання

Слідчими обласного главку поліції Вінниччини зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 ККУ (розбій), за що передбачено до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin