ЮНІСЕФ передали інформаціні бокси про COVID-19 у школи Вінниці

До шкіл міста почали доставляти інформаційні бокси, які містять матеріали, за якими діти різного віку будуть в ігровій формі вивчати заходи безпеки під час пандемії. Ці пакети були надані Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

З 2018 року Вінницька міська об’єднана територіальна громада бере участь в ініціативі Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Громада, дружня до дітей та молоді». В рамках співпраці з командою ЮНІСЕФ в Україні у грудні 2020 року вінницькі школи отримали набори підтримки у запобіганні поширенню COVID-19.

До наборів увійшли не лише матеріали для учнів, а й рекомендації для працівників щодо підтримки безпечного середовища у навчальних закладах.  Зокрема, інформаційні матеріали з проведення дезінфекції у школах та вдома надані партнером ЮНІСЕФ – компанією UNILEVER.

«Перерви в освітньому процесі створюють ризики для майбутнього сьогоднішніх учнів. Ми повинні зробити все можливе, аби діти могли продовжувати повноцінне навчання. У тому числі навчаючи дітей, як можна захиститися від вірусу», – зазначила голова офісу ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin