Поліцейські “накрили” у Вінниці нарколабораторію (ВІДЕО)

26 вересня оперативники карного розшуку ГУНП Вінниччини, спільно зі слідчими-детективами та працівниками УСБУ під процесуальним керівництвом обласної прокуратури за місцем проживання затримали вінничанина, який у власній квартирі виготовляв психотропні речовини та збував їх шляхом закладок. У квартирі правопорушника слідчі вилучили близько півкілограма амфетаміну на суму понад 100 тисяч гривень та зброю.

За словами начальника обласного главку поліції Івана Іщенка, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 35-річного вінничанина підтвердилась оперативна інформація, що він у власній квартирі виготовляє з метою подальшого збуту наркотичні речовини. Під час обшуку у квартирі підозрюваного поліцейськи вилучили банку з амфетаміном, згортки з психотропним порошком, прекурсори, обладнання для його виготовлення та пістолет.


Підозрюваний раніше потрапляв в поле зору поліції за вчинення наркозлочинів. Зараз за виготовлення, збут і вживання наркотичних засобів кримінальне провадження відносно нього знаходиться на розгляді в суді. 
Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі до 10 років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin