Володимир Гройсман привітав вінничан з Днем міста

Прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман привітав жителів Вінниці з Днем міста. Зазвичай, свято в обласному центрі відзначають дуже красиво і родинно. Цю традицію започаткували всередині 2000-х – спільною командою Володимира Гройсмана, на той момент мера Вінниці, та Сергія Моргунова, чинного міського голови.
Втім цього року через карантинні обмеження і з огляду на епіодеміологічні застереження святкування проходять здебільшого в онлайн форматі.


Звертаючись до жителів Вінниці, Володимир Гройсман зазначив, що День міста – це улюблене свято вінничан, але пандемія вносить свої корективи.

«Та що може бути важливішим, ніж здоров’я людини? – зазначив Володимир Гройсман. – Впевнений, що непрості часи минуть, і буде знову свято – більш яскраве і більш захоплююче. Тривоги відійдуть на задній план, і вулиці святкової Вінниці наповняться усміхненими людьми!».


Володимир Гройсман наголосив, що Вінниця завжди була і буде сильною і міцною громадою, а вінничани – добрими людьми, готовими допомогти одне одному.

«Ми всі разом дбаємо про те, щоб місто ставало кращим, гарним і комфортним. Ми радіємо успіхам міста і вже сьогодні формуємо стратегію, щоб Вінниця успішно розвивалася і далі».


Володимир Гройсман побажав кожній вінницькій родині здоров’я, благополуччя і упевненості в майбутньому.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin