У Вінниці перезентували демо-версію системи дистанційного навчання

Веб-система призначена для незалежної дистанційної освіти, яка набула актуальності в реаліях  пандемії коронавірусу. Вона створена вінницькими фахівцями.

Дана  програма може бути  як гармонійним доповненням до класичного аудиторного навчання, так і тимчасовим його замінником в умовах форс-мажорних обставин. Приміром, в умовах дистанційного навчання. Ця платформа містить набір різних інструментів і є універсально і вже кожен вчитель чи викладач може  підлаштовувати її під себе.

Веб-система  може використовуватися як в університетах, так і у школах.  Для користувачів вона безкоштовна. Як вказують автори програми, сервіс буде доступним навіть у найвіддаленіших куточках, де  слабкий сигнал інтернету. Візуальне навчальне середовище дозволяє послідовно та структуровано організувати навчальний процес та керувати ним на рівні студента, викладача та навчального закладу в цілому. 

Вінницькі розробники показали демо-версію learning.vpv.ua.  Також Євгеній Семенов і Анатолій Ковальчук закликали представників галузі освіти, викладачів та ІТ-спільноти  долучитися до розробки цієї системи, аби вона стала  прикладною. А на осінь обіцяють представити ще одне своє напрацювання.

Веб-система постійно розвивається, відкрита до адаптації для вирішення різних завдань, які постають саме перед національною освітою України, кажуть автори новації. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin