Мер Моргунов: Галузь освіти залишалась пріоритетною для нас, незважаючи на виклики пандемії

Зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік. Яким він буде в умовах пандемії розповів очільник міста Сергій Моргунов.

«Місто зробило усе необхідне, аби підготувати заклади до роботи в нових умовах. Ми також реалізували чимало проектів, щоб покращити якість освіти. Про завдання, які зараз стоять перед нами, говорили з педагогами під час традиційної конференції, яка цього року відбулась онлайн, – зазначив мер. – Галузь освіти залишалась пріоритетною для нас, незважаючи на виклики пандемії. Цього року бюджет розвитку по закладах склав 213 млн грн – а це проведені ремонти і реконструкції.»

Сергій Моргунов також додав, що він задоволений завершенням будівництва нової школи на Поділлі, що утеплюємо 7 садочків та 3 школи, що збудувані нові спортивні майданчики для шкіл. А ще відкриттям  нового садочка на Тяжилові до кінця року.

«Але маємо продовжити намічені плани з модернізації. Переконаний, інвестиції в освіту – це майбутнє наших дітей і всього міста. І дуже важливо, щоб усі були партнерами у цьому процесі – освітяни, діти, батьки», – зауважив мер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin