Сергій Моргунов: Створення Стратегії розвитку Вінницької міської об’єднаної громади– це точно спільна мета, яка об’єднує різні покоління

У вихідні міський голова Сергій Моргунов з молодими лідерами – серед них і вінничани, і мешканці інших громад з різних куточків Вінниччини.

«Завжди люблю спілкуватись з молоддю. Бо це покоління розумних, соціально активних, технологічно «підкованих» та ініціативних людей. Енергія і молодість – це завжди добре для розвитку. При чому в будь-якій сфері, – написав на своїй сторінці у Фейсбук мер. – Отримав масу задоволення від зустрічі – ставили багато питань, пов’язаних з історією України. Я дуже радий, що це покоління, яке критично мислить і багато читає, черпаючи інформацію з різних джерел. Це однозначно плюс.»

Очільник міста додав, що молоді цікаві громадська безпека із застосуванням смарт-технологій, екологія в різних напрямках, медицина, здоровий спосіб життя, як створити «магніти» для туристів чи об’єднати людей для створення загального простору для дозвілля мешканців громади. Також, для молоді важливо зберегти або відновити ті пам’ятки, які є у містечку чи селищі.

«А ще мені дуже імпонує те, що я побачив – патріотизм по відношенню до своєї громади. Один з учасників так і сказав: я з Бершаді, Вінниця – гарне місто, і всі хочуть жити у Вінниці. Але я хочу жити і працювати в своєму місті. Що нам у Бершаді треба зробити, щоб до нас прийшли великі інвестори і створювали підприємства?! До речі, про інвестиції і економіку – то взагалі була велика розмова, – додав Моргунов. – Тож створення Стратегії розвитку Вінницької міської об’єднаної громади на наступне десятиріччя, над якою ми зараз працюємо, і готові ділитись нашим досвідом з іншими громадами регіону – це точно спільна мета, яка об’єднує різні покоління. І я радий, що є активна молодь, яка має багато справді класних ідей і пропозицій для своїх громад.»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin