У жителя Вінниччини вкради дорогий фотоапарат

12 серпня  працівники Тульчинського відділення поліції затримали правопорушника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки фотоапарату та грошових коштів  з будинку мешканця с. Суворовське. Проводиться розслідування.

До поліції з заявою про крадіжку  звернувся 40 – річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що  вночі з його будинку невідома особа викрала фотоапарат  та 950 доларів США.

На місці злочину працівники поліції встановили, що в помешкання потерпілого зловмисник потрапив шляхом пошкодження вікна.

Як розповів начальник Тульчинського відділення поліції Василь Костишен, проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські того ж дня встановили підозрюваного. Ним виявився 34-річний мешканець с. Суворовське. Чоловік раніше  в поле зору поліції не потрапляв. Викрадене  вилучено.

Правопорушник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі його  перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження  за ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). За таке правопорушення передбачене покарання до 6-ти років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin