Двоє вінничан отримали нагороду від поліції за допомогу у пошуку зниклих дітей

Керівник поліції Іван Іщенко подякував Ярославу Пашкевичу та Олександру Нагорному за небайдужість і безкорисну допомогу поліції та вручив подяки.

Координатор ГО Всеукраїнської співдружності «Пошук зниклих дітей» Ярослав Пашкевич та активіст спільноти «Велодопомога м. Вінниці Олександр Нагорний 23 червня в черговий раз відгукнулись на повідомлення поліції у соцмережах про розшук дитини. Цього разу шукали 10-річного Сергія з Вінниці. До поліції близько восьмої години вечора звернулись за допомогою рідні хлопчика. Вони повідомили, що ще в обідню пору він поїхав кататися на велосипеді і зник. На пошуки дитини підняли по тривозі особовий склад вінницької поліції, орієнтування з прикметами хлопчика розіслали усім підрозділам поліції, інформували про зниклу дитину через ЗМІ та соцмережі. 

Активісти зібрали ще 15 людей і поїхали шукати разом з поліцейськими. В районі, де пропав хлопчик поруч ліс та озеро. Після години пошуків волонтери знайшли хлопчика на вулиці поблизу місця його колишнього проживання. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin