«Вінниця-2020» – Стратегія, яка дозволила Вінниці вийти в лідери в Україні по якості життя», – Володимир Гройсман

Сьогодні, 25 червня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов взяв участь у онлайн-конференції «Молодь в житті громад».  До участі долучилися близько 200 учасників з усієї Вінниччини. Очільник міста закликав молодь активно долучатися до розробки Стратегії розвитку міста до 2030 року «Вінниця 3.0».

Прем’єр-міністр України (2016-2019 рр.) та міський голова Вінниці (2006 – 2014 рр.) Володимир Гройсман, який також брав участь у конференції, переконаний, що українська молодь має величезний потенціал. І її потрібно активно долучати до усіх процесів. 

«Я маю особливе ставлення до молоді, бо вважаю, що молоді люди – це не просто майбутнє України, це сьогодення. І від того, наскільки ви будете активними та включені в процес прийняття рішень, – залежить майбутнє держави. За неповних 30 років нашої Незалежності у нас є дуже багато викликів. Але народилось прекрасне нове покоління, яке відкрите для цього світу і яке насправді з великим потенціалом. Тому я звертаюсь до вас, щоб ви були активними, щоб ви дуже чітко для себе визначили ціль і йшли до неї. У 2010 році ми з командою в місті сформували Стратегію, яка мала назву «Вінниця-2020» і сьогодні можу сказати з абсолютною твердістю, що ця Стратегія і план дій  не була формальними, як 99,9 % Стратегій в Україні. Це була реально жива Стратегія, яка дозволила Вінниці вийти в лідери в Україні по якості життя. Ми маємо це зробити і у всій Вінницькій області: у кожній громаді має бути чіткий план, який буде спиратись на інтереси людей і який приведе до успіху. Тому я просив би вас долучитись до обговорення і напрацювання цієї Стратегії», – сказав Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin