У Вінниці нову дорогу по вулиці Гонти вже почали асфальтувати

У Вінниці триває будівництво дороги по вулиці Гонти на ділянці від вулиці Бузької до залізничного переїзду. Наразі вже постелено нижній шар асфальтного покриття. Нова магістраль з’єднає вулиці Київську і Батозьку та зменшить транспортне навантаження на інші вулиці.

“Для міста будівництво дороги по вулиці Гонти має важливе транспортне значення.  Адже може розвантажити автошляхи, що ведуть до залізничного вокзалу, зокрема, проспект Коцюбинського. Крім того, нова дорога значно скоротить час проїзду з вул. Київської до залізничного вокзалу та Центрального ринку.” – заявляють у міській владі.

За словами заступника директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрія Семенюка, на ділянці постелено вже близько дев’яти тисяч квадратних метрів нижнього шару асфальтного покриття дороги.

ф2.png

Спочатку на ділянці, де будують дорогу, були проведені підготовчі роботи, також побудована зливна каналізація, тобто основа під саму дорогу вже облаштована.

Крім цього, по вул. Гонти (від вул. Батозької до вул. Київської) передбачено влаштування сучасного зовнішнього освітлення з світлодіодними світильниками в кількості 84 шт.

ф3.png

Загалом передбачено, що ділянка, де роблять дорогу, матиме протяжність 1 217 м, ширину 7 м. З одного боку буде тротуар шириною 1,5 м. З іншого – велодоріжка шириною 3 м.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin