Міністр розвитку громад поставив у приклад Вінницьку область всій Україні:”Співпраця міста та області дає результати, що вражають”

5 травня, Олексій Чернишов спільно з Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим та головою Вінницької ОДА Владиславом Скальським відвідав об’єкти будівництва нової школи на Поділлі та корпусу клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на Київській. Також посадовець ознайомився із ходом робіт на трасі М-12.

Про це йдеться на сторінці міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова.

У Вінниці міністр звернув особливу увагу на будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у житловому кварталі №8 у мікрорайоні «Поділля». Роботи над цим об’єктом розпочаті ще в грудні 2015 року.

Після візиту міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов був захоплений вінницькими проектами. Він зауважив, що у Вінницькій області налагоджена ефективна кооперація органів місцевого самоврядування, які займаються проблемами громади, а не популізмом.

“Із радістю констатую, що на Вінничині є співпраця між областю та містом, органи місцевого самоврядування працюють чітко та злагоджено. І ця праця дає результати, що вражають. Добре, коли керівники займаються нагальними питаннями та управлінням, а не суто політикою та популізмом,” – йдеться у дописі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin