Мер Дніпра жорстко звернувся до президента Зеленського через тиск на міську владу в регіонах

Борис Філатов, мер Дніпра, у своєму профілі Facebook звернувся до президента України Володимира Зеленського із проханням припинити натравлювати правоохоронні органи на міське самоврядування. 

Про це Філатов написав у Facebook.

Меру Дніпра вочевидь урвався терпець після затримання міського голови Покрова, якому приписують хабар в розмірі 1,3 мільйона гривень. Філатов запитав президента Зеленського, чи не виникають в нього питання, що “в Украине уголовные дела штампуются пачками”. Також очільник Дніпра наголосив на тому, що всі затримання проводяться в період карантину, і якщо люди повинні дотримуватися карантинного режиму, то чому СБУ працює саме в цей період. 

У своєму зверненні Філатов загадав мерів Одеси, Харкова і Запоріжжя, а також підозру чиновнику із Вінницької міської ради: “Или у нас уже все хорошо в стране с госбезопасностью, что надо спецслужбе солью заниматься?” – наголосив Борис Філатов.  

Наразі, в Україні масово відкривають карні справи проти міського самоврядування, адже поки це єдина гілка влади, де немає “людей Зеленського”, і Філатов у своєму зверненні закликає навпаки підтримувати місцеву владу, а не натравлювати на неї своїх “псов”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin