Вінницький студент підписав контракт зі Стівеном Кінгом

19-річний студент з Вінниці Валентин Лавренюк купив права на екранізацію твору американського класика хоррору Стівена Кінга за 1 долар.

Про це повідомляє видання Yabl.

Продаж відбувся в рамках Dollar Baby, за умовами програми письменник ділиться правами на свої твори зі студентами-кінематографістами. Вони купують розповіді за долар і можуть зняти з їх мотивами фільми.

“Мені подобається, що у мене є можливість протягнути руку допомоги новачкам – так само, як колись протягнули мені”, – сказав з приводу цієї ініціативи Кінг.

В оповіданні “Велотренажер” мова йде про художника Річарда Сіфкіце, який вирішив схуднути. Для цього він зайнявся спортом в підвалі свого будинку. Але чим більше і наполегливіше він тренувався, тим більш незвичайні бачення його стали переслідувати.

Валентин Лавренюк купив у Стівена Кінга права на екранізацію оповідання

Купівля прав на розповідь дозволить Лавренюку зняти свій перший короткометражний фільм до кінця 2020 року. Згідно з правилами програми Dollar Baby, картину можна буде публікувати в мережі або транслювати по телебаченню. Випустити короткометражку в широкий прокат можна буде тільки після особистої згоди Стівена Кінга.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin