На 13-ти вулицях Вінниці оновили тротуари у 2019 році

Понад 4 кілометри тротуарів заасфальтували у Вінницькій територіальній громаді. Так, новий асфальт поклали по вулиці Лесі Українки,  Черняховського, Свидницького, Данила Нечая, Гагаріна (селище Десна). Також відновили тротуарне покриття по Гніванському шосе, Немирівському шосе тощо.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради

Як зазначають у відомстві, вже декілька років капітальний ремонт доріг виконується у Вінниці в комплексі із заміною тепломереж, асфальтуванням тротуарів та оновленням зовнішнього освітлення.

“Минулого року за таким принципом  виконувались роботи на вулиці Лесі Українки  Тротуари там облаштовані із пониженням для зручного виїзду автівок з дворів. Крім того, тут зроблено велосмуги, освітлення, зупинки громадського транспорту. 
Відремонтували ділянки пішохідних смуг й по вулиці Черняховського у рамках капітального ремонту магістральної вулиці Сабарова. Тротуари заасфальтували й по вулиці Свидницького, що на Старому місті. Тепер вінничанам комфортніше користуватись вулицею, а школярам – ходити до школи № 11, яку відвідує багато дітей Минулого року заасфальтували ділянки пішохідних смуг по вулиці Данила Нечая, яка є важливою магістраллю у напрямку Тиврова. ” – зазначають у мерії

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin