200 робочих місць для вінничан: Португальська компанія заходить у Вінницю

Португальска компанія “TCS Europe” планує розгорнути виробництво будівельних блоків на території майбутнього Індустріального парку, що на Немирівському шосе. До кінця 2020 року підприємство планує працевлаштувати більше 200 людей.

20 грудня, ТОВ «ТІСІЕС УКРАЇНСЬКІ ІНВЕСТИЦІЇ» та Вінницька міська рада підписали меморандум про будівництво заводу з виробництва будівельних матеріалів на території Вінницького індустріального парку. Про це йдеться на сторінці заступника міського голови Андрія Очертного.

Повідомляється, що компанія планує побудувати у Вінниці завод з виробництва TCS блоків та працевлаштувати спочатку близько 100 осіб у 2020 році, а згодом збільшити виробництво та загалом створити понад 200 робочих місць.


Площа заводу становить близько 7000 кв.м. Будівництво об’єкта відбуватиметься у три етапи. На 1-ому заплановано побудувати 3000 кв.м. виробничих об’єктів у 2020 році та ввести в експлуатацію в 2021 році, що створить 94 нових робочих місця; на 2-ому ̶ побудувати 2000 кв.м. у 2021 році та ввести їх в експлуатацію в 2022 році, буде створено 40 робочих місць; на 3-ому – побудувати ще 2000 кв.м. виробничих об’єктів та ввести їх в експлуатацію в 2023 році, буде створено 94 робочих місця. Загалом, після завершення третього етапу, заплановано працевлаштувати 228 осіб.


Загальна сума інвестицій у будівництво виробництва в Вінниці становитиме приблизно 28 млн євро, з врахуванням вартості виробничого обладнання.


Згідно з вимогами до всіх учасників індустріальних парків у Вінниці, компанія зобов’язується дотримуватись принципу екологічно чистого виробництва та виконувати всі нормативні природоохоронні вимоги, передбачені законодавством України.

Компанія «TCS Europe», зареєстрована в Португалії, спільно з канадськими партнерами запатентувала інноваційну систему будівництва на основі високоміцних армованих пластиком ICF (ізольованих бетонних форм) з полістиролу високої щільності, що зменшує вплив на навколишнє середовище, прискорює час будівництва, зменшує відходи та підвищує надійність будівель із залізобетону, а також забезпечує відмінну звуко- та теплоізоляцію.

Нагадаємо, за останні роки у Вінниці запустили три заводи: Green Cool, де збирають холодильники; ДП «Електричні системи», де роблять проводку для Mercedes; KNESS PV, де виробляють сонячні панелі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin