Вінницю презентували на форумі з туризму у Львові

У рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності відбулася ХХ Міжнародна виставка-ярмарок “ТурЕКСПО-Львів”. Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради

Як зазначається на форумі було представлені різні тематичні заходи, що спрямовані на розвиток і просування українського туристичного потенціалу.
Стенд міста був оформлений у концепції бренду “Місто ідей”. На виставці відвідувачі могли ознайомитися із інформаційними матеріалами про Вінницю: «Вінниця: ідеї на вікенд», туристичні карти історичного центру та Вишеньки, буклет з новими екскурсіями “Школи вінницького гіда” та багато іншої тематичної інформації. Також на заході презентували відеоролик «Вінниця – це про Win-Win».

Паралельно з роботою стенду пройшла презентація проектів «Школа вінницького гіда» та «Вишенька на турі», де директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені детальніше розповідав про їх реалізацію та перші успіхи колегам з інших міст.

У перший день виставки колектив Центру історії Вінниці розповідав про період тимчасової столичності Вінниці в добу Перших визвольних змагань. Історію можна було не просто почути, а й побачити – на стенді пройшла презентація Всеукраїнського фестивалю військово-історичної реконструкції «Вінниця – Столиця УНР».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin