Газети, лікарі та райони: Про що розкажуть на нових екскурсіях у Вінниці?

Одразу три нові екскурсії з‘явилися у місті. Вінничанам і туристам пропонують маршрути під назвами “За 80 хвилирн навколо світу” “Невідомі долі відомих лікарів”, “Кредити, шуби та шлюб: про що писали вінницькі газети сто років тому”

За 80 хвилин навколо світу

Екскурсія про райони міста: Корея, Париж, Єрусалим, Ліперпуль. Власне екскурсія триватиме півтори години і за цей час гості зможуть віртуально відвідати сім країн. Деталі історії створення районі, де живуть чимало вінничан – це цікаво і про них мало хто знає.  Замовити за телефонами:

0676085191 – Анна, 0676986285 – Мар‘яна, 0638354409 – Юлія

До речі, екскурсовод Анна Мілаєва говорить, що екскурсії користуються неабияким попитом. 

Невідомі долі відомих лікарів

Чимало відомих лікарів було у місті. Хто вони, чому говорять саме про них і який їхній вплив на розвиток медицини. Мова піде не тільки про Пирогова. 

Замовити за телефоном: 0673844846 – Віта

Кредити, шуби та шлюб: про що писали вінницькі газети 100 років тому

Сто років тому містяни брали книги у кредит і не мали де купити готового одягу. Як вони шукали кохання, які «таємні» хвороби лікували за оголошеннями та що таке «Повампъ» — дореволюційна Вінниця за свідченнями тогочасної преси.

Замовити за телефоном: 0935157718 – Аліна

До цього у місті презентували ще три нових екскурсії містом: «Вінниця містична», «Вінницькі жінки, плітки та дрібка любові», «Winniza-Stadt» (Вінниця часів окупації). Тепер у Вінниці є чим зайнятися у час, коли не працює фонтан. Хоча все одно нагадуємо, що приховують катакомби, театр імені Садовського і бібліотека Тімірязєва. 

За матеріалами: https://vn.20minut.ua/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin