Торгово-промислова палата переїхала в історичну будівлю в самому серці Вінниці

ТПП змінила адресу. Тепер вона працює у старовинному центрі Вінниці у відреставрованій двоповерховій будівлі на вулиці Симона Петлюри. Офіс просторий, сучасний, зручний як для працівників, так і для клієнтів. На відкриття нового майданчику для малого та середнього бізнесу з’їхались представники торгово-промислових палат з різних регіонів України. У відкритті офісу взяли участь Вінницький міський голова Сергій Моргунов, представники бізнесу та архітектори.

Торгово-промислова палата – це недержавна самоврядна організація, яка не лише допомагає розвиватись підприємцям, а й захищає їх юридично та контролює якість сировини, що створює виробник.

Свого часу Палату, де українські фермери презентували свою продукцію та вироби, у Вінниці відкрили четверть століття тому. Наразі до її складу входить щонайменше 200 представників бізнесу.

«На сьогодні, в умовах війни, Вінниця – один з регіонів, який сприяє розвитку вітчизняної економіки. З торгово-промисловою палатою у нас достатньо довга співпраця. В рамках роботи по аграрному напрямі наразі очікуємо власну торгову марку “Вінницький фермер”. Ми спільно працюємо над тим, щоб стимулювати розвиток саме місцевої продукції. Це виробництво та переробка якісної та екологічно чистої сировини. В першу чергу – для Вінницької громади, і, звичайно, – на експорт в інші регіони та за кордон», – каже Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Одне з перспективних можливостей Вінницької ТПП – налагоджувати зв’язки з аналогічними ТПП Німеччини, Франції, Польщі.

«За останні 2 роки Вінницька громада підписала побратимські партнерські відносини з декількома Європейськими містами. Ми вже обговорюємо з представниками європалат Карлсруе (Німеччина), Нансі або Діжон (Франція) співпрацю та обмін досвідом щодо підсилення конкурентоспроможності вінницьких аграріїв, щоб допомогти фермерам у їхній справі», – додав міський голова.

Президент Вінницької ТПП Олександр Дідик зазначив: «Головна мета роботи нового офісу – такої потужної палати, як у Вінниці – ефективно сприяти розвитку української економіки. Допомагати підприємцям та їхньому бізнесу дотримуватись усіх вимог та стандартів щодо якості, гігієни і фітосанітарії, берегти екологію і дбати про навколишнє середовище.

«ТПП – це одна з найпотужніших бізнес-асоціацій нашого регіону. З однієї сторони ми – громадська публічна організація. Ми відстоюємо інтереси бізнесу. З іншої сторони – ми для того, щоб бути незалежними. Ми не отримуємо грошей з бюджету країни. Ми клієнтоорієнтована організація. Тому ми робимо все, щоб наш клієнт міг отримати послугу комфортно, швидко та якісно. І тепер ми маємо для цього всі умови», – каже Олександр Дідик.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin