Депутат ВМР та волонтери відвідали бійців 54-ї окремої механізованої бригади

Депутат міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Тарас Присяжнюк разом із вінницькими волонтерами відвідали позиції бійців 54-ї окремої механізованої бригади. На східний фронт військовим передали дрон Mavic 3T, тепловізори, зарядну станцію та інше необхідне обладнання.

З бійцями 54-та окремої механізованої бригади Вінниця співпрацює впродовж тривалого часу. Цього разу в бійців був запит на дрони, тепловізори та інше обладнання, розповідає Тарас Присяжнюк.

«Разом із колегами-депутатами ми голосували за виділення коштів на придбання, зокрема, дронів та тепловізорів. Як тільки їх отримуємо – разом з громадою передаємо військовим, – пояснює Тарас Присяжнюк. – Від бійців 54-ї бригади був запит на це обладнання. Ми привезли їм три Mavic 3T, які можуть “бачити” вночі, а також два тепловізори».

Разом із волонтером Денисом Романовським передали військовим також зарядну станцію EcoFlow та «їжачки» – спеціальні металеві конструкції, які військові залишають на логістичних маршрутах, аби зупиняти просування ворога.

«Привезли хлопцям те, про що вони просили. Загалом у них оптимістичний настрій, звісно, наскільки це можливо в сьогоднішніх умовах. Вони впевнено тримають позиції. Серед наших бійців немає жодної “зради” – всі розуміють, що маємо захищати свою землю, підтримувати одне одного і допомагати. Інакше в цій війні не виграти», – додає Тарас Присяжнюк.

Нагадаємо, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», Вінниця є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил Оборони України.

А бюджет громади на 2024 рік розподілений згідно з ключовими принципами та пріоритетами: безпека та оборона, стійкість, турбота.

На пріоритет «безпека та оборона» передбачили майже 1 млрд грн. Це третина коштів, які не входять до захищених статтей.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin