Вінницькі борці здобули дві срібні нагороди на турнірі «Tallinn Open 2024»

Вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Вінниця” та спортивного клубу “Лідер” виділилися на турнірі “Tallinn Open 2024”. Під час змагань вони здобули дві срібні медалі.

Вінницька команда із восьми борців гідно представила Україну і наше місто на цьому престижному спортивному заході, де змагалися понад дві тисячі спортсменів із тридцяти восьми країн світу.

Тренують борців – Ігор Петрик, Артем Петрик, Вячеслав Орлюк, Валерій Білуха, Олександр Заєць та Вадим Голдзіцкий.

Наші хлопці змагались одночасно на 14 килимах. Провели від 8 до 9 борцівських сутичок, де показали усю свою майстерність.

Срібні медалі здобули Михайло Дідик у ваговій категорії 57 кг та Володимир Карпейчик у – 60 кг. А почесне п’яте місце – Арсеній Дишлов – 71 кг.

За словами Ігоря Петрика, спортсмени не зупинятимуться на досягнутому та продовжуватимуть підвищувати свою спортивну майстерність.

«Вітаємо спортсменів та їхніх наставників з успішним виступом на турнірі. Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити тренувальний процес та представляти нашу країну на міжнародній арені», – зазначив голова по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin