У Вінниці стартував благодійний турнір із волейболу серед вчителів

26 березня у Вінниці розпочався триденний турнір з волейболу серед вчителів місцевих навчальних закладів, який вже відбувається 18 років поспіль. Цьогорічна особливість турніру, як і минулого року, полягає у благодійній місії – зборі донатів на потреби ЗСУ. Організаторами заходу є департамент освіти Вінницької міської ради та профспілка закладів освіти міста.

Про це інформує Вінницька міська рада.

У турнірі беруть участь близько сотні представників із 30 шкіл міста, які, крім можливості позмагатись за першість, можуть підтримати військовослужбовців, які зараз захищають країну на фронті.

Цьогоріч до турніру долучилася рекордна кількість команд – їх 12. А це свідчить про великий інтерес вчителів до спортивної події, яка популяризує та сприяє здоровому способу життя.

Урочисте відкриття події відбулося за участі директорки департаменту освіти міської ради Оксани Яценко, яка висловила слова підтримки та побажання перемоги всім учасникам змагань. Також під час заходу відзначили особливих учасників – військовослужбовців ЗСУ, визнаючи їхню невтомну працю та самовідданість на фронті.

«Це вже не перший благодійний турнір, який ми організовуємо з метою підтримки військових. Сьогодні наш обов”язок – не забувати тих, хто захищає нас, тому важливо робити все можливе, аби наближати Перемогу українського народу», – підкреслила Оксана Яценко.

Одна з учасниць змагань Вікторія розповіла, що разом із колегами з нетерпінням чекала на цей благодійний турнір з волейболу серед вчителів.

«Адже він вже став важливою спортивною подією, яка об”єднала освітян міста задля популяризації здорового способу життя та підтримці військових», – зауважила вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin