Вінничани здобули перші медалі на чемпіонаті України з велосипедного спорту

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 на відкритому чемпіонаті України з велосипедного спорту (крос) здобули срібну та бронзову нагороди. Змагання відбувались у місті Біла Церква.

Участь у чемпіонаті взяли 200 спортсменів із 20 команд, а саме: Києва, Київської, Кіровоградської, Одеської, Чернівецької, Донецької, Житомирської, Миколаївської, Дніпропетровської, Вінницької, Черкаської, Полтавської та Харківської областей.

Підготували спортсменів до чемпіонату України тренери-викладачі МДЮСШ № 3 Володимир Липкань та Надія Коваленко.

Змагання розпочались із І етапу індивідуальної гонки на час, який видався успішним для вінничани. Так, Любава Погоріла виборола «срібло» в категорії молодших дівчат. Серед чоловіків Владислав Макаров фінішував шостим, а Ілля Ржепко – восьмим.

Як розповіла тренерка-викладачка МДЮСШ № 3 Надія Коваленко, у другий день чемпіонату України були змагання у груповій гонці. Тут серед юніорів Владислав Макаров здобув «бронзу», а Ілля Ржепко посів п’яту сходинку.

«Змагання у Білій Церкві проходили попри холодні весняні умови та повітряні тривоги. Це були перші змагання сезону, і нам вдалося вибороти перші медалі на чемпіонаті України для нашої Вінниччини! Дякуємо нашим воїнам ЗСУ за можливість насолоджуватися нашим улюбленим видом спорту! Спорт об”єднує нас, надихає на нові досягнення і надає сил долати будь-які перешкоди», – підкреслює Надія Коваленко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin