У Вінниці організували допомогу сім’ям полеглих Захисників та Захисниць України та багатодітним родинам з числа малозабезпечених

Працівники департаменту соціальної політики розпочали видачу цукру родинам, які втратили рідних на російсько-української війні та багатодітним родинам, які є малозабезпечими .
Як повідомляє перша заступниця директора департаменту соціальної політики міської ради Наталія Паламарчук, цукор видають у рамках реалізації пріоритету турбота.

Видають допомогу за заздалегідь сформованими списками. Тим, хто має право на отримання такої допомоги, телефонують спеціалісти департаменту і запрошують прийти за адресою: вул. Соборна, 68 (колишній кінотеатр імені М. Коцюбинського) з 10 до 15 години.

Також вона додала, що Вінницька міська рада продовжує й надалі підтримувати вінничан. Наразі мова йде про те, що розпочато видачу цукру для сімей полеглих Героїв та багатодітних родин, які є малозабезпеченими та перебувають на обліку в департаменті соціальної політики.
Сьогодні таку допомогу отримали 368 родин.

Своїми враженнями поділилася багатодітна мама Олена Попович, яка виховує сімох дітей:
«Допомога у вигляді цукру дуже необхідна. Я маю велику родину і усі ми солодкоїжки, бо полюбляємо добряче підсолодити чай та посмакувати його з домашньою випічкою. Тому, без цукру – ніяк».

Загалом на пріоритет «Турбота» цьогоріч у бюджеті громади передбачено понад 800 мільйонів гривень, а це – 27 % коштів, які не входять до захищених статтей.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin