У Вінниці відбудеться VII Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI»

У Вінниці триває прийом заявок на участь у VII Міжнародному конкурсі духової музики «VIN VENTI». До участи запрошуються солісти-інструменталісти мистецьких шкіл, спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, а також студенти мистецьких ВНЗ усіх рівнів акредитації з різних регіонів України та країн закордоння.
Конкурс відбуватиметься за номінаціями: «Дерев’яні духові інструменти» та «Мідні духові інструменти», – та має благодійну складову – всі грошові надходження будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.

Як зазначають організатори, учасники Конкурсу змагатимуться у трьох вікових групах та зможуть продемонструвати майстерність гри на дерев’яних та мідних духових інструментах.

Основна мета цього мистецького випробування – виявлення і підтримка обдарованої молоді, популяризація творчості українських та закордонний композиторів, обмін науково-методичним досвідом розвитку та престижу української національної школи гри на духових інструментах, привернення уваги громадськості до проблем духової музики в Україні та за кордоном, обмін досвідом та підвищення рівня кваліфікації викладачів мистецьких шкіл і професійних спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

Музичний конкурс відбуватиметься у два тури в приміщенні Вінницької дитячої музичної школи № 1 за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 21.

Заявки на участь у Конкурсі подаються в електронному вигляді до 10 березня 2024 року (включно) на електронну адресу: [email protected]

Організатори VII Міжнародного конкурсу духової музики «VIN VENTI» – Вінницька міська рада, департамент культури міської ради, заклад «Вінницька дитяча музична школа № 1» та громадська організація «Простір майбутнього». Він проводитиметься за підтримки: Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Національної спілки композиторів України, Асоціації виконавців на духових та ударних інструментах Національної Всеукраїнської музичної спілки.

Деталі щодо конкурсу, а також порядок подачі документів можна переглянути на сторінці у фейсбук. Також там й умови та порядок проведення конкурсу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin