Команда з чирлідингу Вінницького Терцентру стала золотим призером змагань та отримала Кубок України 2023

У Львові 16-17 грудня проходили змагання за Кубок України 2023 з чирлідингу. Понад 400 команд різних вікових категорій брали участь у чемпіонаті. Зокрема – «Golden age 60+» Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування. За результатами змагань команда вінницьких бабусь виборола золото.

Відвідувачки відділення денного перебування Терцентру ретельно та плідно готувались до виступу протягом 3 місяців. Самі учасниці вважають, що саме завдяки довготривалій та старанній праці стали золотими призерами та отримали Кубок України 2023.

«Підопічні Терцентру здобули не лише перемогу, а й незабутні відчуття радості, впевненості у собі, тому що немає недосяжних вершин у будь-якому віці. Надалі плануємо лише примножувати свої здобутки та поповнювати колекцію кубків», – зазначила директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

У команді «Golden age 60+» – 16 учасниць. Найстаршій з них – 80 років. Це вперше команда Терцентру взяла участь у змаганнях такого рівня і одразу ж здобула перемогу – в номінації Pom dance (masters). На цьому зупинятися не збираються і активно готуються до чемпіонату України, який відбудеться в квітні 2024 року.

«Надзвичайно пишаюсь своїми ученицями. За відносно короткий період часу вони чудово опанували програму. Мої дівчатка завжди позитивні, наполегливі.Навіть попри свій прекрасний вік, запалили спортивну арену і вибороли чемпіонський кубок», – зазначає тренерка з чирлідингу Яна Вихованець.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin