Вінницькі боксери тріумфували на турнірі у Хмельницькому

У Хмельницькому із 13 по 17 грудня проходив відкритий міський турнір із боксу серед юнаків та юніорів, присвячений пам’яті тренера Євгена Кужельного. Вінницькі спортсмени з міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» повернулись додому із нагородами. Вони здобули три медалі найвищого ґатунку та одну «бронзу».

Участь у спортивній події взяли 175 боксерів із 22 регіонів України. Вінничани на рингу продемонстрували велику майстерність та завоювали чотири медалі, з яких три – золоті.

Першість на змаганнях у різних вагових категоріях вибороли: Данило Селезньов (40 кг), Максим Яровий (42 кг) та Артем Лясковський (52 кг). Бронзову нагороду здобув Максим Остапчук (40 кг).

Юнаки займаються в МК ДЮСШ «Вінниця» під керівництвом Ростислава Тодощенко, Дмитра Терещука, тренера-викладача вищої категорії Дениса Осадчука та Заслуженого тренера України Романа Вакалюка.

Як зазначив тренер-викладач Денис Осадчук, двобої «Турніру з боксу серед молоді пам’яті Євгена Кужельного», завжди захоплюють своєю видовищністю та спортивною майстерністю.

«Це традиційний турнір, на якому юні спортсмени, майже з усієї України демонструють свій талант, наполегливість та силу, – зазначив Денис Осадчук. – Наші вихованці показали чудові результати. Кожен із боксерів провів по три бої та проявив свою майстерність, техніку та витривалість».

Максим Яровий, розповів про свої враження та відчуття після захоплюючих поєдинків, які рішенням суддів завершилися на його користь.

«Перший мій бій завершився з явною перевагою, а наступні два поєдинки були вже важчими, втім завдяки підготовці та підтримці моєї команди, я знову зміг взяти верх. Я вдячний за настанови тренеру Денису Осадчуку та всім вболівальникам. А також нашим хоробрим воїнам ЗСУ, адже завдяки їм ми можемо виступати та здобувати нагороди!» – каже боксер Максим Яровий.

Зауважимо, юні боксери беруть участь у змаганнях різного рівня не вперше. Вони прославляють наш край та завойовують нові титули, аби стати справжніми майстрами «шкіряної рукавички».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin