Вінницькі борці здобули двадцять нагород на Відкритому міському турнірі із греко-римської боротьби серед юнаків

У Вінниці відбувся Відкритий міський турнір із греко-римської боротьби серед юнаків 2010-2013 р.н. Участь у ньому взяли 222 борці. До міста над Бугом з’їхалися юні спортсмени із Харківської, Миколаївської, Житомирської, Хмельницької, Київської, Черкаської та Вінницької областей.
Організували змагання – комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Понад 70 юнаків було саме зі спортивних шкіл Вінниці, які у підсумку здобули дві золоті, дев’ять срібних та дев’ять бронзових нагород.

«У зв’язку з воєнним станом, змагань із греко-римської боротьби було обмаль. Переважно – це чемпіонати області. Відкритий чемпіонат Вінниці – перший і єдиний у 2023 році, на який ми запрошували представників із інших регіонів», – розповів тренер-викладач Вінницької міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» та головний суддя змагань Вячеслав Орлюк.

Найкращих борців визначали у двох вікових групах: 2010-2011 та 2012-2013 років народження. Розігрувалося 14 комплектів нагород, у залежності від вікових і вагових категорій. Переможці отримали подарунки від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Як зазначили організатори, турнір у Вінниці відзначився запеклою боротьбою. У деяких вагових категоріях за медалі змагалися до 40 борців.

«Важливо давати юним спортсменам змогу брати участь у змаганнях, долати психологічний бар’єр перед суперником. Зокрема, такі турніри відкривають потенціал борців та формують характер майбутніх чемпіонів», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin