Вінницькі дошкільнята передали на фронт квадрокоптер

Найменші мешканці Вінниці передали Захисникам на фронт квадрокоптер. Кошти на придбання якого були зібрані завдяки реалізації благодійного проєкту «Освітня родина: допомагаємо-перемагаємо!» в рамках якого проводилися фестивалі та ярмарки.

Маленькі вихованці, батьки, колективи дитячих садків № 3, 6, 10, 17, 18, 21, 22, 26, 38, 43, 46, 50, 51, 52, 57, 59, 61, 67, 72, 74 продовжують підтримувати наших військових, які воюють за нашу свободу та незалежність.

Днями військовим передали квадрокоптер DJI Mavic 3, його використовуватимуть на одному з найгарячіших напрямків Донецької області .

Освітяни громади постійно передають необхідну на фронті допомогу – це і їжа, і побутова хімія, а також – автомобілі, турнікети, аптечки, тепловізори, безпілотники та багато чого іншого. Аналізуючи потреби українських Захисників, цього разу вони придбали та передали саме дрон, який допоможе нашим військовим знищувати окупантів.

“Абсолютно кожна ініціатива, спрямована на підтримку Збройних Сил України, має велике значення, – зазначила директорка департаменту освіти Оксана Яценко. Дякуємо усім, хто приєднався до допомоги нашим захисникам та захисницям, які мужньо виконують бойові завдання. Мета незмінна – боремося за свободу і волю країни!”

Також вона додала, що це не остання передача позашляховика від вінницької освіти. “Така гарна справа обов’язково продовжиться”, – зазначає очільниця департаменту.

Зокрема, і Захисники подякували за таку підтримку. “Вдячні за допомогу, цей квадрокоптер допоможе знищити ворога та зберегти життя українських Захисників та Захисниць”, – додали вони.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin