«Срібло» та три «бронзи» здобули вінницькі спортсмени на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

Спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 привезли «срібло» та три «бронзи» з Відкритого чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат 2007-2008 та 2009-2010 рр. н. Турнір відбувся в місті Умань Черкаської області.

Протягом чотирьох днів, понад 700 учасників чемпіонату змагались на довгих та коротких дистанціях (одиночки, двійки, четвірки). На цей захі’їхались веслувальники з усіх куточків України та міста Києва.

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 показали високий рівень майстерності та підготовки.

Так, у перший день на дистанції 1000 м в одиночці Денис Мілецький став бронзовим призером.

Наступного дня на дистанції 500 м Євгенія Яковлева та Марія Пенедюк у двійці вибороли бронзові медалі, а Денис в одиночному запливі посів почесне 4 місце.

Четвертий день на чемпіонаті був вдалим для Владислави Трохименко. Дівчина у двійці взяла срібну медаль на дистанції 500 м. А в одиночці стала п’ятою на дистанції 200 м.

Готували спортсменів тренери Людмила Козаченко та Олександр Селезньов.

«Ми старанно готувались до чемпіонату. Самі змагання були на високому рівні. Діти щасливі, що вибороли призові місця, можливо не так багато, як хотілось, але ми будемо готуватись до наступних змагань більш наполегливо, щоб взяти якомога більше медалей!» – говорить Людмила Козаченко.

Також вона побажала всім спортсменам міцного здоров”я, удачі, наполегливості та нових перемог.

«Дякуємо нашим незламним Захисникам, що дарують можливість дітям розкривати свій потенціал на водних доріжках та збагачувати наш спортивний спадок. На чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное наші спортсмени стали живим доказом того, що володіють не тільки фізичною силою, а й непохитною волею до перемоги. Пишаємось нашими вихованцями», – зазначила своєю чергою в.о. директора МДЮСШ №2 Світлана Куліш.

У підсумку збірна команда Вінницької області виборола 8 місце серед 24.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin