Вінницькі спортсмени оздоровлюються у Кельце

Наразі спортсмени з міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл № 1 та № 5 прибули на оздоровлення до Кельце. Це вже вдруге, коли вихованці міських ДЮСШ вирушають на відпочинок до Польщі. Торік цю можливість отримали спортсмени з ДЮСШ № 3 та МСДЮСШОР з баскетболу.

Як розповіли у комітеті фізичної культури та спорту міської ради для дітей підготовлено насичену програму, яка триватиме 10 днів.

«Програма дозволить хлопчикам та дівчаткам відпочити душею, звільнити свій розум від навантаження та провести час у чудовій компанії», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Юний дзюдоїст зі спортшколи № 5 Данило, розповів, що це його перша подорож без батьків, втім не менш захоплива.

«Тут класно! – каже Данило. – Це вперше я відпочиваю без батьків, і це особливо цікаво, адже зі мною мої друзі з команди».

В перший день юних вінничан віддав мер міста Кельце, який привітав їх і побажав чудового відпочинку.

Тренер-викладач спортшколи № 1 Володимир Прошин зазначив, що поїздка – чудова можливість відвідати іншу країну та поглибити свої внутрішні роздуми.

У період відпочинку для вінничан очікують екскурсії до музеїв, замків, відвідування Ботанічного саду, кінотеатру, розважального центру, аквапарку. Крім того, діти матимуть змогу щоденно тренуватися, вдосконалюючи свою майстерність, та брати участь у спортивних розвагах.

«Дякуємо місту-побратиму Кельце за відпочинок, підтримку та гостинність для наших юних спортсменів», – зазначив Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin