Український бренд одягу Sleeper передав вінницькому шпиталю першу партію спеціальної білизни для поранених захисників України

Задля перемоги, окрім мільйонних донатів, виробник освоїв новітню технологію пошиття спецбілизни та запустив власне виробництво.

Про це інформує Дейлі, посилаючись на Моя Вінниця.

Днями Бренд Sleeper та БФ «Sleeper Foundation», у рамках Меморандуму про співпрацю, передав вінницькому шпиталю першу партію спеціальної білизни для поранених захисників України.

Український бренд одягу Sleeper оголосив про ініціативу, яку здійснює створений благодійний фонд Sleeper Foundation. Ініціатива націлена на надання підтримки захисникам України, які отримали поранення в зоні бойових дій і проходять лікування та реабілітацію у шпиталях. Основною метою цієї ініціативи є забезпечення комфорту військовослужбовців та піклування під час відновлювального процесу.

За словами співзасновниці компанії Sleeper Катерини Зубарєвої, спеціальна білизна розроблена з урахуванням специфіки поранень та унікальних потреб героїв. Воно виготовлене з високоякісних матеріалів – з яких шиється основна продукція Sleeper.

“Ми вже освоїли технологію пошиття спецбілизни для поранених і постачатимемо їм госпіталі на постійній основі, оскільки маємо своє виробництво та запаси відповідних тканин в Україні. За спеціальними параметрами та технічним завданням, ми відшили та передали Вінниці першу партію спецбілизни з використанням передових технологій та врахуванням потреб наших героїв”, – зазначає  пані Катерина Зубарєва.

ДОВІДКА.

Sleeper Foundation було створено з метою підтримки благодійних проектів та внесення позитивних змін до суспільства. Засновник фонду компанія Sleeper давно та активно підтримує різні ініціативи, пов’язані зі здоров’ям жінок. Бренд бере участь у Всесвітньому місяці боротьби з раком молочної залози, спрямовуючи кошти на лікування онкології грудей. Також компанія підтримує програми реабілітації жінок після хіміотерапії та надає адресну допомогу онкохворим жінкам через український благодійний фонд “Квітна”.

Крім благодійних проектів, Sleeper також бере участь в ініціативах підтримки людей з РАС. У 2020 та 2021 роках Sleeper приєднався до Всесвітньої ініціативи до Дня поширення інформації про аутизм та спрямовував кошти на підтримку освітнього ресурсу для батьків, чиї діти зіткнулися з порушенням аутистичного спектру в Україні. Бренд пожертвував понад 2 145 000 гривень на підтримку проекту.

Під час війни бренд придбав інфузійні шприцеві насоси на суму 541 625 гривень, які тепер щодня використовуються в реанімації найбільшого дитячого госпіталю країни Охматдит.

Бренд також пожертвував 1 млн. гривень Збройним Силам України, а у квітні 2023 року залучив близько 500 000 гривень на протезування українців.

РАЗОМ наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin