У Вінниці прощаються із полеглими Героями Євгенієм Луценком та Олегом Бригою

3 червня Вінниця проводить на вічний спочинок вірних синів Батьківщини – Євгенія Івановича Луценка та Олега Григоровича Бригу, які вірно боронили Україну та віддали за неї найцінніше – свої життя.

21-річний Євген Луценко був спортсменом та палким вболівальником ФК «Нива».

Служив боєць у складі 137 окремого батальйону морської піхоти (35 бригади). Загинув в лютому цього року під Вугледаром. Як повідомляється, боєць намагався винести з поля бою пораненого побратима, але сам був смертельно вражений ворогом.

Церемонія прощання з Євгеном Луценко розпочинається о 10.00 в прощальному залі по вул. Анастасії Медвідь, 2. Близькі Воїна оголосили про живий коридор з 9.30 від міської ради.

30-річний Олег Брига служив у окремій президентській бригаді імені Богдана Хмельницького, при військовій частині 0222. На захист країни став на початку повномасштабного вторгнення, у березні 2022 року. Свій останній бій прийняв, будучи на бойовому завданні в районі Авдіївки, 20 березня. Без батька залишилось двоє дітей шкільного та дошкільного віку. Прощання з Героєм розпочинається об 11.00 біля його дому на вулиці Брацлавській, після чого процесія рушить до храму.

Полеглих Героїв поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 12.00 та о 13.00.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Героям.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin